Scurt istoric

emailul1

Emailul Mediaş este o fabrică cu tradiţie. Aceasta a fost înfiinţată în anul 1921, având ca activitate principală producerea articolelor emailate destinate consumului intern şi exportului.

În peste 90 de ani, această fabrică a procesat metalul şi a acoperit cu email produsele obţinute.

Experienţa şi talentul oamenilor care au trecut prin această fabrică a făcut ca ea să dureze de generaţii, azi fiind cea mai mare societate de acest profil din Uniunea Europeană.

De-a lungul timpului, şi-a lărgit gama de produse destinate atât pieţei interne, cât şi exportului, satisfăcând majoritatea nevoilor dintr-o bucătărie, producând oale, cratiţe, căni, ibrice, ceainice, cafetiere, tăvi, tigăi, polonice, spumătoare, strecurătoare, căni de lapte, căni pentru apă, găleţi, vase pentru abur, friteuze, ceaune de diferite mărimi, în diverse culori şi cu decoruri variate.

Societatea este dotată cu utilaje şi instalaţii modern care permit realizarea produselor de înaltă calitate, în productivitate sporită, fiind principalul furnizor de vase emailate de pe piaţa României şi exportând în peste 40 de ţări produsele sale.

Produsele fabricate la S.C. Emailul S.A. au certificare ISO 9001/2000 pentru sistemul de management 75/100/20068 eliberat de TUV Rheinland.